Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla faaliyetlerine devam ediyor. Harranlı gençleri geleceğe hazırlamak için birçok imkânı içerisinde barındıran merkezde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere TYT ve AYT deneme sınavları imkânları sunuluyor. Merkezde ayrıca BESYO, POMEM, JÖH, PÖH, Voleybol, Futbol, Müzik ve resim öğretmenliği bölümleri için de gençlere parkur ve yetenek sınavları eğitimleri veriliyor. Sağlıklı şartlarda sınavlara hazırlanan gençler, merkezin bünyesinde görev alan eğitmenlerden her konuda danışmanlık hizmeti alabiliyor. Spor salonunda ise Harranlı gençler sportif faaliyetlerde bulunarak stresten uzak kalıyor.

Akçakale Belediyesi’nden Ücretsiz Wİ-Fİ Hizmeti Akçakale Belediyesi’nden Ücretsiz Wİ-Fİ Hizmeti

Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Harran Belediyesi, açtığı kurslarla ilçe gençliğine ve öğrencilerine hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.
 
Önceliğimiz Eğitim parolasıyla çalışmalarını sürdüren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kültür ve gençlik merkezinde öğrenci, memur ve yetişkinlere yönelik kursların yılın 12 ayında da devam edeceğini söyledi.