Evciler kırsal mahallesinde sürdürülen çalışmalar bugün itibariyle tamamlanırken mahalle sakinleri, yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederken, çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını dileyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; “Tek gayemiz var, o da halkımıza hizmet” dedi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un üzerinde titizlikle durduğu kırsal mahallelerde yürütülen asfalt yol çalışmaları devam ediyor. Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla kırsal mahallelerde bulunan yollar bir bir asfaltla buluşurken Harran ilçesine bağlı Evciler kırsal mahallesinde de geçtiğimiz günlerde başlatılan asfalt yol çalışmaları kısa sürede tamamlandı.
Evciler Mahallesi sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederken, yılların biriktirdiği sorunların Başkan Mahmut Özyavuz ile teker teker çözüldüğüne dikkat çekti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise yaptığı açıklamada; "Biz göreve gelmeden önce şunu söylemiştik. Harranlı hemşerilerimiz farkımızı kısa sürede görecek ve Harran'ı yeniden yazacağız demiştik. Hamd olsun. Bugün hizmet ulaştırdığımız noktalardaki vatandaşlarımızın mutluluğu bizleri oldukça sevindiriyor, yolumuzun da ne denli doğru olduğunu gözler önüne seriyor. Şükürler olsun ki Cenab-ı Allah bizlere Harran'a ve Harranlı hemşerilerimize hizmet edebilmeyi nasip etti. Üzerinde durmamız gereken konu, tüm bu hizmetler belediyemizin öz kaynakları ile halkımıza ulaşıyor. Bu da bizlerin ayrı bir gurur kaynağı. Mevsimsel koşulları da göz önüne alarak hızlıca kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımızı tamamlıyor köy içindeki yollarımızı asfaltla buluşturuyoruz. Bugün itibariyle de Evciler Kırsal Mahallemizde yürüttüğümüz asfalt yol çalışmamız tamamlandı. Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, selam ve hürmetlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.