Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, MEDYAURFA.COM’u ziyaretinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 6 aylık hizmet temposunu takdir ettiklerini söyledi.

‘’Dürüst yönetim anlayışı bizi memnun ediyor’’

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, MEDYAURFA.COM’a yaptığı açıklama da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin her gün kendisini şaşırttığını söyledi. Şimdiye kadar alışmadıkları bir tempoyla karşılaştığını belirten Peltek, dürüst yönetim anlayışının da kendilerini memnun ettiğini, ‘’Şehri Emin’’ dedikleri belediye tarifinin tam da Büyükşehir belediyesine uyduğunu ifade etti.

‘’Ortak akılla hareket ettiğimiz ilk başkan Beyazgül’’

Şanlıurfa’nın çevre illerdeki prestij ve değerinin arttığını da belirten Peltek ‘’Büyükşehir belediyemizin hükümetle uyumlu, ekibiyle uyumlu, hizmetleri halka sunması bizleri son derece memnun ediyor. Koordinasyonu sağlayarak tek akılla hareket ettiğimiz ilk belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmuştur. Mutlaka eksiklikler vardır. Yeterli olunamayan yönler vardır ama sabırla bunlar aşılacaktır. Kentimiz makus kaderini yenecektir’’ dedi.

‘’Mantalite olarak değişmemiz lazım’’

Peltek ayrıca, 5 yıl görevde olan bir insana kentin menfaatleri için destek verilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Şanlıurfalılar olarak politize olmuş bir millet olduklarını ve mantalite olarak değişmeleri gerektiğini de sözlerine ekleyen Peltek ‘’Destek verip, motivasyonu sağlamamız lazım. Birlik ve beraberlik içinde bir yerde bir faaliyet varsa o faaliyet alanına odaklanmamız lazım. Biz burada çekememezlik, sen değil ben olayım, bu geminin kaptanı ben değilsem bu gemi batsın anlayışını bir kenara bırakmamız lazım. Bu geminin içinde hepimiz varız’’ dedi.

İLGİLİ HABERLER