Şelli ve Şenbayram aileleri arasında yaşanan husumet Bucak aşiretinin önde gelen isimlerinden Ahmet Ersin Bucak, Şanlıurfalı iş adamı Ali Yasak ve 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Faruk Bayrak ile kanaat önderlerinin girişimleri sonucunda barışla sonuçlandı.

Taş Saray Restoranda verilen barış yemeğine; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye eski Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, kanaat önderleri, aşiret liderleri katıldı.

Barış yemeğinde bir konuşma yapan 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Faruk Bayrak ‘Aklımıza gelmeyen şey başımıza geldi’ sözünden misal vererek ‘Bazen aklımıza gelmeyen şeyler başımıza gelir. Hep birlikte çok üzüldük. Birçok eş dostta bu meseleyle birlikte ciddi manada üzüldüler. Bu üzüntüyü bertaraf edebilmek için dost meclisi kurup mücadele eden ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de büyük gayret gösteren Ahmet Ersin Bucak ve Ali Yasak’a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Şanlıurfa'da gölete giren çocuklar boğulma tehlikesi geçirdi Şanlıurfa'da gölete giren çocuklar boğulma tehlikesi geçirdi

Barış yemeğinde Kasım Hafız Sezer Kur’an-ı Kerim tilaveti okurken, Ali Topal hoca da dua etti.

MEDYAURFA.COM

Yasal Uyarı:
MEDYAURFA.COM'un yayımladığı haber, fotoğraf ve görüntü ile internet ve wap için oluşturduğu her türlü bilgi, izinsiz hiçbir şekilde kullanılamaz.