Önemli geçiş güzergâhlarından biri olan proje ile şehir içi trafik akışı önemli ölçüde rahatlatılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımına değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Şehrin kalbi konumunda bulunan Abide Kavşağı Projesi için çalışmalara başlayan ekipler Köprü ayaklarının kazı çalışmalarını sürdürüyor.

İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan Abide Kavşağında köprülü kavşak çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

Her gün binlerce aracın geçiş güzergâhı olan Abide Kavşağında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla başlatılan 2 adet köprü çalışmaları devam ediyor.

210 gün gibi kısa bir sürede tamamlanması hedeflenen proje 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak hazırlandı.

Şanlıurfa için hayati öneme sahip Abide Köprülü Kavşak Projesi için inşaat alanına elektronik geri sayım cihazı konuldu.

7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan çalışmaların devam ettiği Abide Kavşağı projesi inşaat çalışması için geri sayım başlatıldı. 

Abide Kavşağında bulunan ağaçları iş makineleri yardımıyla yerinden alarak farklı bölgelere nakleden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi alandaki altyapı deplaselerini de önemli ölçüde tamamlayarak zeminin iyileştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı