Her yıl Mayıs ayının son haftasında Türkiye genelinde kutlanan ‘’Sigorta Haftası’’ kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi trafik Eğitim Merkezinde öğrencilere, araç sigortasının önemi konusunda bilgiler verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut’un da katıldığı etkinlikte öğrencilere eğitim seti hediye edildi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin trafik Eğitim merkezinin bölgeye ve diğer illere örnek teşkil ettiğini anlatan TOBB Sigorta İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, başka illerde yapacakları etkinliklerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Trafik Eğitim Merkezini anlatacaklarını söyledi.

Başkan Korkut, ‘’Gerçekten gurur verici bir durum, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin böyle bir faaliyetinin olması gerçekten beni umutlandırdı. Biz görmüş olduğumuz ve görsel de fotoğraflarını aldığımız bu eğitim sahasının gittiğimiz diğer illerde de bunu örnek teşkil ederek çoğalması konusunda ve gençlerin de gelecekte hayata hazırlanmaları ve trafikte daha az kazasız günler yaşanması adına çok önemli bir proje olduğuna inanıyorum’’ dedi.

Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı