Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yapılan planlama doğrultusunda çalışmalarına devam ederken yol yapım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Şanlıurfa'da horoz dövüşü ve kumara para cezası Şanlıurfa'da horoz dövüşü ve kumara para cezası

Kırsal mahalle yollarını kış aylarında çamurdan yaz aylarında tozdan arındıran ekipler, mahalle sakinlerini daha rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşturuyor.
Kırsaldaki yeni yerleşim alanlarını da unutmayan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, imkanlar ölçüsünde yöre halkının taleplerini de karşılıyor.

Siverek’in geniş bir kırsala sahip olduğuna dikkat çeken Kırsal Hizmetler Müdürü Abdulkadir Canalır, ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığını söyledi.

Kırsalın dört bir yanında çalışma yürütüldüğünü dile getiren Canalır, “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın da desteği ve talimatıyla çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz girilmedik mahalle ve sokak bırakmamaktır ancak kırsalımızda yaklaşık olarak 650 yerleşim yeri var. Hepsine aynı anda yetişmemiz mümkün olmuyor, bizde buna çözüm olarak bir planlama yaptık. Planlamamızda önceliğimiz nüfus yoğunluğunun yanı sıra aciliyet arz eden yollara müdahale de var. Vatandaşlarımızdan ricamız biraz daha sabır göstermeleridir.” dedi.