Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince yapılan saha çalışmasının ardından 5 bin ailenin ihtiyaç sahibi olduğu belirlendi.

Siverek Belediyesine ait depolarda paketlenen ve içerisinde, temel gıda ve ihtiyaç malzemesi bulunan ramazan kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine götürülerek teslim ediliyor.

Yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıdalarını karşılarken ihtiyaç sahibi vatandaşın da dışarı çıkmasının önüne geçiyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Paylaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı, kardeşlik duygularının pekiştiği mübarek Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşarken bir arada olamamanın da burukluğunu yaşamaktayız. Korona virüs salgını nedeniyle yaşadığımız zorlu sürecin daha fazla uzamaması ve herkesin evinde kalması gerekmekte olup ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak amacıyla hazırlanan Ramazan paketleri ekiplerimizce vatandaşlarımızın adreslerine götürülerek teslim edilmektedir.” denildi.

Gıda paketleri evlerine ulaşan vatandaşlar, kendilerini yalnız bırakmayan Belediye ekipleri ve Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.