Sabahın erken saatleriyle birlikte cadde ve sokaklarda çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarda hummalı bir çalışma yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti baştan aşağı temizliyor.

Belirlenen program çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir yandan rutin temizlik işleri icra edilirken diğer yandan çöpler toplanarak kent merkezi kısa sürede temizleniyor.

Ekipler rutin çalışmaların yanı sıra gece saatlerinde de korona virüs önlemleri kapsamında tazyikli ve köpüklü suyla program dahilinde caddeleri yıkamayı da ihmal etmiyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra korona virüsle mücadele edildiğini belirtti.

Ekiplerin belirlenen program çerçevesinde çalışmaya devam ettiklerinin belirtildiği açıklamada, “Günün ilk ışıklarıyla başlanan çalışmalar gecenin geç saatlerine kadar devam ettirilmektedir. Ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde gün içinde rutin temizlik çalışmaları yapılırken gece geç saatlerinde ise korona virüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokaklar köpüklü suyla yıkanarak arındırılıyor.” denildi.