Başkan Ayşe Çakmak tarafından hazırlanan ve başlangıcı Kalınağaç Mahallesi’nde yapılan “Toplum Refahı” projesinde çalışmalar hızlandırıldı.
Proje kapsamında Narlıkaya Mahallesi’nde diyaliz hastası olduğu ve yolunun yapılması yönündeki talepleri değerlendiren ekipler, mevcut yolda beton yol hazırlıklarını tamamladı.
Mesai mefhumu gözetmeden çalışma yürüten Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, hastanın ulaşımının iyileştirilmesi amacıyla yolu betonla kapladı.
Eşinin uzun süredir tedavi gördüğünü ve yolunun bozuk olması nedeniyle zorlandıklarını aktaran Şeyhmus Cimeloğlu, “Eşim haftada 3 gün diyaliz tedavisi için hastaneye gitmek zorunda kalıyor. Yolumuzun bir kısmının kötü olmasından dolayı zaten böbrek rahatsızlığı olan eşim bir hayli zorlanıyordu. Biz de bunun için belediyemize başvurduk ve talebimiz olumlu karşılandı. Bugün ekipler gelip yolumuzu beton yaptı. Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak hanımefendiden Allah razı olsun. Başkan Yardımcısı Yaşar Fırat ve ekibiyle birlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Ayşe Çakmak tarafından hazırlanan projeyi hızlandırdıklarını dile getiren Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Projenin kamuoyunda olumlu tepkiler alması üzerine çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu yönde daha önce gelen talepleri bir an önce karşılamak için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Özellikle engelli ve hastası olan vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak için mesai kavramı olmadan çalışıyoruz.” diye konuştu.