Siverek Belediyesi altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda, üstyapı çalışmaları kapsamında beton yol, asfalt serimi, kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda hummalı çalışmalar yürüten Siverek Belediyesi, birçok bölgede eşzamanlı üst yapıyı yeniliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde kilitli parke taşı, kaldırım, asfalt ve beton yolları yenilerken belirlenen program doğrultusunda üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda çalışma yürüten ekipler, alt yapısı tamamlanan Bahçelievler, Ofis ve Yenişehir Mahallesi’nde beton yol, kaldırım ve kilitli parke taşı döşemesi yapıyor.

Yürütülen alt yapı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Ekiplerimiz 24 esasına dayalı olarak sahayı takip ediyor. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde zaman kaybetmeden üst yapıyı yenilemeye başlıyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın da sürekli olarak çalışmaların yürütüldüğü bölgelerde incelemelerde bulunduğunu dile getiren Canalır, “Başkanımız Ayşe hanımın da talimatıyla son dönemde üst yapı çalışmalarına hız kazandırdık. Ekip sayımızı arttırmakla beraber kentimizin dört bir yanında eş zamanlı çalışma yürütüyoruz.” diye konuştu.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren şehir sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplere teşekkür etti.