Firkan Tüysüz İlçe Stadyumunda düzenlenen törene katılan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yaz okulu öğrencileri ve velilerle bir araya geldi.

Yoğun ilgi gösterilen kursta yaşları 6 ila 14 yaş arasındaki 250’nin üzerinde öğrenciye forma dağıtan Başkan Ayşe Çakmak, törene katılan ailelerin fotoğraf talebini geri çevirmedi.

Öğrenciler ve ailelerle bir süre sohbet eden Çakmak, çocuklara hem kurs hem de Siverek için taleplerini sordu.

Siverek Belediyespor bünyesinde açılan yaz okuluna yoğun bir talep olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu söyledi.

Futbol Yaz Okulundaki öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunduğunu vurgulayan Başkan Çakmak, “Bugün düzenlenen forma dağıtım töreninde öğrenciler ve aileleriyle birlikte olduk. Öncelikle spora ve sporcuya verilen destek nedeniyle buradaki tüm ailelerimize teşekkür ediyorum. Sorumlu aile bilinciyle hareket ederek evlatlarını yalnız bırakmadılar. Spor hem zihnen hem bedenen tüm çocuk ve gençlerimizi daha dinç tutmak için toplum daha yararlı bireyler yetiştirmek için çok önemi bir faktördür.” dedi.

-“Siverek Belediyespor önemli adımlar atıyor”

13 yaşında 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu 13 yaşında 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu

Siverek Belediyespor’un gençlerin yetişmesinde önemli adımlar attığını belirten Çakmak, şu ifadeleri kullandı: “Bu konudaki hassasiyeti dolayısıyla kulübümüz başkanı, yönetimi ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Biz Siverek Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz ve vermeye devam edeceğimiz destekler sürecek. Bundan sonraki süreçte de güzel işlerle hep birlikte olacağız. Spor ruhun gıdası ve yeni neslin daha sağlıklı bireyler oluşmasında büyük bir etkendir.”

-“Çocuklarımızı spora yönlendirerek zararlı alışkanlıklardan koruyoruz”

Sporla ilgilenen çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak kaldığına dikkat çeken Başkan Ayşe Çakmak, “Yaz Futbol Okulundaki hedeflerimizden biri de çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak olduğu gibi sokaklarda kötü vakit geçirmelerinin de önüne geçmektir. Evlatlarımız, yaz okulunda spor ve futbolla iç içe daha sağlık vakit geçirip zihni açık bir şekilde eğitimlerine devam ediyor. Önümüzdeki süreçlerde sporun farklı dallarında da eğitimler vermeyi planlıyoruz. Gençlerimize yönelik spor faaliyetlerimizi arttırmayı da düşünüyoruz.” diye konuştu.

Yaklaşık iki saat süren törene meclis üyeleri ile birim müdürleri katıldı.