Temizlik İşler Müdürlüğü korona virüs sangın riskinin en aza indirilmesi çalışmaları kapsamında kent genelinde sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Hafta sonu ilan edilen sokağa çıkma yasağını değerlendiren belediye ekipleri, Hasan Çelebi, Camikebir, Güney ve Ayvanat mahallelerinde bulunan ana caddelerde  dezenfekte çalışması yaptı.

Daha önce ana caddelerin yanı sıra sokaklarda da çalışma yapan temizlik ekipleri, ilçenin en işlek caddeleri arasında yer alan Hürriyet Caddesi, Atatürk ve Adnan Menderes Bulvarı il e Ayvanat Mahallelerindeki caddelerde dezenfekte çalışması yaptı.

Süpürme araçlarının da katıldığı çalışmada dezenfekte ilacı ve köpükle caddeler baştan sona yıkadı. Ekiplerce fırçayla yıkanan caddeler, tazyikli su yıkama araçlarıyla temizlendi.
Öte yandan caddelerin dezenfekte edildiği sırada kaldırımda yıkanarak arındırıldı.

Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Hafta sonunda ilan edilen çıkma yasağını değerlendiren ekiplerimiz, korona virüse karşı ilçe genelinde cadde ve sokakları dezenfekte etmiştir. Bu kapsamda ilçemizin birçok ana arterinde dezenfekte çalışması yapılmıştır. Öte yandan çalışmalar sırasında evden çıkmayan vatandaşlarımızın balkonlarda ekiplerimizi alkışlamaları, çalışmalarımızın yerinde olduğunu göstermiştir. Halkımızın teveccühüne teşekkür eder, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” denildi.