Daha önce bazı kurumlarca yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan cadde ve sokaklarda üst yapı yenilemesine başlayan Siverek Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın alt yapısı tamamlanan bölgelerde çalışma yapılması talimatı üzerine muhtarlar ve mahalle sakinleriyle görüşmelere başlandı.

Gelen talepler doğrultusunda çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısı tamamlanan mahallelerde kilitli parke taşı döşemesine başladı.

Bu kapsamda çalışan ekipler, Bağlar Mahallesi’ndeki birçok sokakta eşzamanlı olarak kilitli parke taşı döşemesine devam ediyor.

Çalışmaların tamamlandığı sokaklarda yapılan temizliğin ardından mahalle sakinleri daha sağlıklı bir ulaşıma kavuşturuldu.

Çalışmaların kent genelinde devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla alt yapısı tamamlanan bölgelerde zaman kaybetmeden üst yapıyı yeniliyoruz. Bu kapsamda çalışan müdürlüğümüz ekipleri, Bağlar Mahallesi’nde alt yapının tamamlandığı sokaklarda kilitli parke taşı döşüyor. Parke taşı döşenmesi kararını muhtar ve mahalle sakinleriyle yaptığımız neticesinde aldık. Çalışmaların mahallemiz sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Baydilli Destek İstedi Başkan Baydilli Destek İstedi

Mahallesinde yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtar Aziz Kökyük, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplere teşekkür etti.