Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri halkın haşere derdi yaşamadan daha sağlıklı ve huzurlu bir yaz mevsim geçirebilmeleri amacıyla yürüttüğü haşere ile mücadele çalışmaları, yağışlı havaların sona ermesiyle birlikte hızlı ve etkin bir şekilde başladı.

Ekipler tarafından akşam saatlerinde başlayan ilaçlama çalışmaları ilçe merkezinde bulunan tüm mahallelerin cadde ve sokaklarda sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Gece saatlerinde yapılan çalışmalarının yanı sıra gündüz saatlerinde ise ekipler ilçedeki park ve yeşil alanlarda periyodik olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “ İlaçlama çalışmalarımız hızlı ve etkin bir şekilde başladı. Yapılan çalışmalar kapsamında talepte bulunan vatandaşlarımızın evlerinde de ekiplerimizce ilaçlama çalışması yapılmaktadır, bu kapsamda yaz dönemi boyunca haşere ile mücadele çalışmalarımız devam edecek” denildi.

Yapılan ilaçlama çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Aytekin Çelik; “ Yaz döneminin gelmesi ile birlikte çoğalan sivrisineklere ve haşerelere yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.