Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu uygulanan kısıtlama nedeniyle boş kalan cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışması yapıyor.

Ekipler, çalışmalar kapsamında alt yapısı tamamlanan Hasan Çelebi Mahallesi’ndeki bazı sokaklarda beton yol çalışmalarını sürdürüyor. 

-Esnafın yol talebi çözüme kavuştu

Öte yandan Oto Galericiler Sitesi ile Yeni Sanayi sitesinde faaliyet yürüten esnafların bazı yolların yapılması talebi üzerine Başkan Ayşe Çakmak’ın talimatıyla çalışma başlatıldı.

Yapılan planlamanın ardından esnafın yapılmasını istediği yollarda hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş olan yollar betonla kaplandı.
İlçenin birçok noktasında eşzamanlı çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Yaşar Fırat, “Başkanımızın hafta sonu uygulanan kısıtlamalarda boş kalan sokaklarda çalışma yapılması talimatı üzerine ekiplerimizle yaptığımız planlama ile kısıtlamaları fırsata çeviriyoruz. Hasan Çelebi Mahallesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton yol çalışmalarına başlayan ekiplerimiz, esnafımızdan gelen talepleri de yerine getiriyor. Bu kapsamda oto galericiler ve yeni sanayi sitesinde de talep edilen yollarda çalışma başlattık.” dedi.

Çalışmaların sadece hafta sonuyla kalmadığını ifade eden Fırat, hafta içi de yapılan program kapsamında çalışma yürüttüklerini söyledi.