Daha önce bazı kurumlarca alt yapısı yenilenen ilçede çalışmanın tamamlandığı alanlar yenilenmeye başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı alt yapısı tamamlanan Hacıömer Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarına başladı.

Mahallenin en büyük caddelerinden biri olan Karaçöl’de çalışma başlatan ekipler, bir yandan freze makinesiyle asfalt sökümü yaparken öte yandan PMT serimi yapıyor.

İş makinelerinin yardımıyla malzemeyi sıkıştıran belediye ekipleri, kısa sürede caddeyi asfaltlayarak hizmete açmayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla çalışmaların hızlandırıldığı aktaran Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Büyükşehir Belediyemiz iş birliğiyle alt yapısı tamamlanan alanlarda üst yapıyı yeniliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Hacıömer Mahallesi’nde çalışma yürütüyor. Şu anda çalışma yaptığımız Karaçöl Caddesi ise mahallemizin en büyük caddelerinden biri ve çok sayıda esnaf var.” dedi.

Esnaflardan gelen haklı talepleri dikkate alarak çalışma başlattıklarını dile getiren Canalır, “Bizde alt yapısı tamamlanan caddede zaman kaybetmeden çalışma başlattık. Caddede bir yandan bozulan ve tahrip olan asfaltı sökerken diğer yandan asfalt öncesine hazırlık yapıyor. Akabinde ise caddeyi asfaltlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız.” diye konuştu.