Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, personel, iş makinası ve teknik imkânları ile tüm olanaklarını kullanarak vatandaşa hizmet götürmeye devam ediyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu konulardan biri olan ilçelere eşit hizmet anlayışı ile Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı çalışmalarına devam eden ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra merkez ilçeler ve mevcut 10 ilçe ile kırsal mahallelerde içme suyu, kanalizasyon hat döşeme, kanalizasyon bakım-onarım hizmetlerini sürdürüyor.

SORUNSUZ BİR ALTYAPI HEDEFİ İLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Siverek ilçesindeki alt yapı eksikliklerini kısa bir sürede tamamlamayı hedefleyen ve Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı hizmeti anlamında özverili bir çalışma yürüten ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, sahada uyguladığı kanalizasyon hattı ve içme suyu hattı döşeme işlerinde altyapı sıkıntısına tam anlamıyla son vermek için çalışmaları tekniğine uygun bir şekilde yürütüyor. 

Siverek ilçesinde yaklaşık 22 kilometrelik kanalizasyon hat döşemesi için çalışmaları aralıksız devam ettiren ekipler, yeni yerleşim alanlarının yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon hizmetlerini gerçekleştiriyorlar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.