Bugün saat 10.30 sıralarında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum Yalıkavak yolunda trafik kazası geçirdi. Bir kamyonla kafa kafaya çarpışan Tatlıses, kamyon şöförü ve diğer 5 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Mahkemelik olmuşlardı... Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'in trafik kazası sonrası ilk açıklama geldi! - Günün Magazin haberleri

Kazanın ardından olay yerine yetişen ilk isimlerden birisi Ahmet Tatlıses oldu. Aracın içine kadar giren Ahmet Tatlıses, hastane de ünlü sanatçıyı ziyaret etti.

Şanlıurfa'da feci kaza: Genç bir doktor öldü, 6 kişi yaralandı Şanlıurfa'da feci kaza: Genç bir doktor öldü, 6 kişi yaralandı

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ahmet Tatlıses ‘Beni Polat Yağcı aramıştı. Olay yerine gittik. Bayağı kötüydü. İtfaiye ekiplerimiz, bütün ekipler çalışıyordu. Büyük bir kaza atlattılar. Şimdi yanından çıktım. Doktorlarla da görüştüm. Sağlık durumu iyi. Buna da şükür... Gerçekten büyük bir kaza... Hepsi, diğer yaralı arkadaşlar da iyi çıkmış. Allah'ın takdiri diyelim, buna da şükür... Allah korusun kendilerini’ dedi.

Gazetecilerin ‘Aranızda problemler vardı’ sorusuna da yanıt veren Ahmet Tatlıses ‘Ne olduğunu bilmeden gittim. Bu bir kazadır, sonuçta gidilecektir. Tehlikeli de olsa aracın içine kadar girdim, doğrudur. Sıkıntı yok... İnsan burası kalptir, bir şekilde girersin... Saygılar... Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kendisine..." yanıtını verdi.