Bengi Grup Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. ,T.C.D.D’nin güvenlik hizmetine 2 bin 500 kişi ile başlayıp, ilerleyen tarihlerde özel güvenlik görevlisi sayısını arttıracağı öğrenildi. T.C.D.D’de yapılan ve İstanbul Marmaray’ı da kapsayan ihaleye 8 özel güvenlik firması katıldı. Yapılan ihale sonucunda 8 Özel Güvenlik firması arasından en iyi teklifi veren Bengi Grup Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. T.C.D.D. özel güvenlik ihalesini kazandı.

BENGİ: MUTLU VE ONURLUYUZ.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bengi Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bengi, TCDD’nin güvenliğinin stratejik açıdan büyük bir önem arz ettiğini belirtti. Milyonlarca vatandaşın kullandığı demiryolu ulaşımının güvenliğini sağlamak ve vatandaşları huzurlu bir şekilde yolculuklarını tamamlamaları için özel güvenlik görevlilerinin 7/24 görev yaptığını belirten Bengi ‘’Bu önemli görevi Bengi Grup Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş olarak üstlenmekten şahsım ve şirketim adına çok mutlu ve onurluyuz. Bütün personelimiz ile devletimizin ve milletimizin güvenli yolculuk ve taşımacılık hizmetlerini yapabilmesi için görevimizi en iyi şekilde yapacağız’’ dedi.

MEDYAURFA.COM

BENGİ GRUP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş KİMDİR ?

Yönetim Kurulu Başkanlığını Urfalı iş adamı İbrahim Bengi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarını Avukat Senem Bengi ile Berkan Bengi’nin yapmış olduğu BENGİ GRUP, 1999 yılında kurulmuştur. Özel güvenlik hizmeti, temizlik hizmeti ve eğitim merkeziyle bugün Türkiye’nin en önde gelen güvenlik firmaları arasındadır. Şuan birçok proje ile özel güvenlik ve temizlik sektöründe hizmet veren Bengi Grup Özel Güvenlik Şirketi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Bengi Grup Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Türkiye’de Kamu Kurum ve Kuruluşlarında ve özel sektörde hizmet vermektedir.

Yurt dışında da Özbekistan’da geri dönüşüm işi ile ilgilenmektedir.

Bengi Grup Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.; Marmara Bölge Müdürlüğü, İzmir Bölge Müdürlüğü, Ankara Bölge Müdürlüğü, Bodrum Bölge Müdürlüğü, Adana Bölge Müdürlüğü ve Antalya Bölge Müdürlüğü ve Mersin Bölge Müdürlüğü ile tüm Türkiye’de hizmet vermektedir.