Büyükşehir’in 100 günü isimli toplantı da kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla ELRUHA Otel’de düzenlenen toplantı da buluşan Beyazgül, 100 günde yaptıkları çalışmaları anlattı.

Beyazgül, burada yapımının gecikmesi nedeniyle vatandaşların mağdur olduğu Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı ile ilgili açıklama yaptı

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’nın Karayolları’nın projesi olduğunu belirten Beyazgül, Büyükşehir sınırları içinde olması nedeniyle konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Konuyu AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanına bizzat ilettiklerini bildiren Beyazgül, bakanlıkla yaptıkları son görüşmede projenin bitirilmesi konusunda tarih aldıklarını açıkladı.

Beyazgül açıklamasında ‘’ En son ulaştırma bakanlığındaki yetkililerle görüştüğümüzde Aralık ayı sonunda bitirileceği konusunda bilgi verildi. Biz sadece burada yapılanları, yapılması gerekenleri Ankara’ya her defasında rapor ettik. İl başkanımız ve şahsım konuyla yakından ilgilendik’’ dedi.  

Beyazgül'ün, Büyükşehir'in projesi olmamasına rağmen Çevik Kuvvet Köprülü kavşağın bitirilmesi ile ilgili çabası takdir toplarken, siyasilerin şantiye alanında inceleme yapmaktan başka Ankara'da konuyla ilgili bir varlık göstermemesi ise vatandaşların tepkisine neden oluyor.

MEDYAURFA.COM