Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezindeki oto galericiler sitesinin bir an önce yeni yerine taşınması için göreve gelir gelmez çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi.

Şehir merkezinde gerek ulaşımın rahatlaması, gerekse de kötü görüntünün ortadan kaldırılması için başlatılan çalışmalarla eski galericiler sitesinin yıkım çalışmaları bugün de devam etti.

Vatandaşlar, oto galericilerin yeni yerlerine taşınmasıyla birlikte bölgenin trafiğinin rahatladığını ve kötü görüntüden kurtulmaya başladığını söyledi.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar konuyla ilgili yaptıkları açıklama da ‘’Çevre açısından çok güzel oldu. Alım satımlarla evler iç içeydi. Burası Şanlıurfa’nın kanayan bir yarasıydı. Kötü görüntüden kurtuldu burası. Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz. Allah yardımcısı olsun. Yükü ağır fakat işini layıkıyla yapıyor’’ dediler.

Öte yandan vatandaşlar mülkiyeti vakıflara ait olan bölgenin ne olacağını da merak ettiklerini belirterek ‘’Burası yeşil alan olmalı. Şehir nefes almalı. Buraya yeniden beton girmemeli’’ ifadelerini kullandılar.

MEDYAURFA.COM