Şanlıurfa’da dün etkisini sürdüren kar yağışı bugün yerini güneşli ve soğuk havaya bıraktı. Kentte dün uçak seferleri de iptal edildi.
İstanbul’daki özel bir hastanede kalp cerrahı olan Urfalı doktor Cüneyt Şelli, bir yakınının tedavisi için Şanlıurfa’ya gelmek istediğini ancak uçak seferlerinin iptal olması nedeniyle gelemediğini söyledi.
Sosyal medya hesabından diğer illerin uçak seferlerini paylaşan Şelli ‘2 gündür takip ediyorum en yoğun kar yağışı Gaziantep e olmasına rağmen günlük 10 İstanbul uçak seferlerinden sadece 1 tanesi iptal olurken Şanlıurfa Diyarbakır Mardin nın bütün seferlerinin iptal olmasının nedenini bilen var mı acaba? İnternetten araştırdım bulamadım. Şanlıurfa THY yetkilileriyle görüştüğümde pistleri anında temizliyoruz bizim açımızdan bir sorun yok diyor…Yakınım Kalp rahatsızlığından dolayı Urfa’da yoğun bakımda yatıyor tedavisine katkı sunmak için gitmek istiyorum ama gidemiyorum neyse ki tek tesellim güvenilir meslektaşlarımın takibinde’ dedi.
Gaziantep e inseydiniz hocam. Ordan karayolu ile Urfa ya geçerdiniz. Antep-urfa karayolu sadece 19 unda kapalıydı. Sonra açıldı.
Urfa vurgun ve sahibiz olduğu için dir hocam bitanesi siz siniz sahip çıkmıyor sunuz burda olsaydınız hem milte hemde şimdi gelmek istediğin yanına faydan dokunurdu diye düşünüyorum