Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan oylamada, haber kategorisinde 12, yaşam kategorisinde 18 ve spor kategorisinde 9 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Haber kategorisi birincisi

Gelibolu Mevlevihanesi'nde yüzyıllardır tasavvuf rüzgarı esiyor -Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 17. yüzyılda inşa edilen mevlevihanede, asırlardır tasavvuf öğretisi hayat buluyor. Çile çıkarılan, derviş yetiştirilen 15 Mevlevi asitanesi arasında bulunan Gelibolu Mevlevihanesi'nde her ay sema programları düzenleniyor.

Yaşam kategorisi birincisi

Harran'da yaşam -UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Şanlıurfa'nın tarihi Harran ilçesinde yöre halkı kerpiç evlerde yaşamaya devam ediyor.

Spor kategorisi birincisi

Altay - Eskişehirspor -Spor Toto 1. Lig'de Altay ile Eskişehirspor, karşılaştı. Bir pozisyonda Eskişehirspor’dan Mevlüt Çelik (solda) ile Altay’dan Özgür Özkaya (sağda) mücadele etti.

"Black, Dano ve Pala" turizm kentinin hizmetinde -Antalya'da güvenliğin sağlanmasında önemli rol oynayan asayiş devriye köpekleri "Black", "Dano" ve "Pala", görev yaptıkları Konyaaltı sahili, stadyum ve parklarda Antalyalıların gözdesi, suçluların ise korkulu rüyası oldu. (Oktay Özden)