Vali Erin’in göreve başlamasıyla tarihindeki en yoğun günlerini yaşayan Şanlıurfa Valilik Makamı, esnaf, muhtar, siyasetçi, bürokrat, işadamı, şehit ve gazi aileleri, sporcular, gazeteciler, sanatçılar hatta çocuklara kadar her kesimden yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

Hafta sonu mesaisinde vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinleyen ve sorunlarına çözümler üreten Vali Erin, Şanlıurfa’nın sosyal ve ekonomik kalkınması anlamında da istişarelerde bulunuyor.

Vali Erin’i ile hafta sonu bir araya gelenler arasında; Şanlıurfa Milletvekili M. Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü, Eyyübiye, Ceylanpınar, Viranşehir ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, AK Parti Karaköprü ve Haliliye İlçe Başkan Yardımcıları yer aldı.

Valilik makamında muhtarları da ağırlayan Vali Erin’in bu hafta muhtarlarla yaptığı toplantıya, Suruç Uysallı mahallesi Muhtarı İbrahim Deniz ve ihtiyar heyeti, Bozova Dutlucami Muhtarı Nihat Şahin, Halfeti Sırataşlar Muhtarı Aziz Ateş, Bozova Altınlı mahallesi Muhtarı Müslüm Kılıç, Haliliye Sarıışık Muhtarı Nusret Doğan, Haliliye Süleymaniye Muhtarı Salih Dağ, Kanatlı mahallesi Muhtarı Sinan Bugenç, Siverek Karacadağ Muhtarı Zeki Kenrü, Eyyübiye Akdilek Muhtarı Mustafa Özkurt, Viranşehir Övüncük Muhtarı Hamdo Perni ve Çamlıdere Muhtarı Yasin Çiçek ile muhtar azaları katıldı.