İlçe genelinde, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve kırsalda stabilize yol çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi.

Kırsalda Stabilize, Merkezde kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım döşeme çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiren ekipler, 15 Temmuz ilkokulunda devam ettikleri kilit taşı döşeme ve bordür döşeme çalışmalarını, her türlü hava koşullarına rağmen sürdürüyor.

OKULLARI, ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ ÖNEMSİYORUZ.

Okulları, öğrencileri ve öğretmenleri çok önemsediğini ifade eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya,“Eğitime pozitif destek veriyoruz. Burası belediyenin işi olmamasına rağmen öğrencilerimiz rahat bir eğitim görsünler diye kendi gayretimizle kışın ortasında parke taşı düşüyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz, bunun yanında da kırsalda köy yollarında kış olmasına rağmen mümkün olduğu kadar imkanlarımız ölçüsünde sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Benim Akçakale halkından istediğim tek bir şey var, Şubat'tan sonra burada Bahar Önümüzdeki yaz inşallah bütün Bu soruları gördük fotoğrafını çektik. Geçen sene de bu askeri hareketten dolayı yazın bütün işlerimiz aksadı ilçe belediyesi olarak bütün ağırlığımızı imkânlarımızı bu askeri harekât ile ilgili kullandık ve iyi ki de öyle oldu. Sonunda da Akçakale’nin Suriye’nin yüzü güldü. Bu Önümüzdeki dönemde inşallah Gelecek yaz köy yollarıyla bu kötü şartların hepsini iyileştireceğiz, gerekenden fazlasını yapacağız o konuda da bütün çalışmalarımızı son sürat götürüyoruz. İnşallah yakın bir tarihte kum ocağımızı da açıp malzememiz olacak makine parkımız da müsait Allah'ın izniyle yazın bütün bu sorunları gidermiş olacağız modern müreffeh, güzel ve sınırda Yıldız bir ilçe yaratmanın gayreti içeri içerisindeyiz. Yalnız Akçakale halkından bir tek istediğim çöp konusunda; Biz çok büyük gayretler gösteriyoruz Hanım kardeşlerimizden Mahalle sakinlerinden sokaktaki herkesten yardım bekliyoruz. Temizliğe çok riayet edelim Çünkü artık dünyada ölçü. Temiz çevre, temiz şehir, temiz köy, Buna dikkat edeceğiz kendimizi böyle alıştırırsak inanın bir eksiğimiz kalmaz. Gerisini biz tamamlarız Ama bu işi müştereken yapmamız lazım yani sadece belediye çöpçünün Belediye işçisinin yapacağı bir iş değil halkın Kendisi de bu işe dahil olması lazım. Allah yar ve yardımcımız olsun yolunuz açık olsun.”