Geçtiğimiz günlerde çöplerin toplanmadığı kötü görüntülerle gündeme gelen Bozova Çatak’ın ardından bu kez de bakımsızlıktan adeta kaderine terk edilen Yaslıca gündeme geldi.

Halfeti ilçesi ilçe belediyesinin yaptığı başarılı turizm çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelirken, Fırat nehrinin geçtiği bir başka ilçe olan Bozova’nın Yaslıca ve Çatak mahalleleri bakımsızlıkla gündemde.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Müslüm Yıldırım isimli vatandaş ‘Sahipsiz Yaslıca. Belediye belediyesi iken adını duyurabiliyor, ormanı, yeşili, masmavi göl manzarası ile Urfalılarca tanınıyordu’ dedi.

Bir doğa, yol ve ağaç görseli olabilir

KADERİNE TERK EDİLDİ.

Geçmiş dönemde en çok tanınan mekanının ‘Hayalpark’ olduğunu belirten Yıldırım, alanda ağaçlandırmanın, çimlerin, kamelyaların ve tuvaletlerin olduğunun altını çizerek ‘Orası nefes alınabilecek bir piknik alanıydı. Girişi ücretli, bakımlı, güvenliği ile ilgilenilen personelleri vardı. Belde belediyesi kapanınca kaderine terk edildi. Cezalandırıldı sanki. Tek bir çivi çakılmadı. Urfa’nın kıyı şeridindeki en güzel mesire alanı artık yok denilebilir’’ dedi.

Bir ağaç ve açık hava görseli olabilir

Yıldırım konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kaydetti;

GİDEN BİN PİŞMAN.

Güvenlik kulübesi yağma edilmiş. Kamelyalar çivisine kadar sökülüp götürülmüş. Güzelim ağaçların üstüne kül elenmiş. Çimler kurumuş.  Böbrek taşı düşürmek ya da aldığı yeni lastiği parçalatmak isteyenler için bulunmaz bir yolu da var artık...

ELDEKİ ZENGİNLİKLERİ NEDEN HOVARDACA HARCIYORSUNUZ ?

Niye eldeki bu zenginlikleri hovardaca harcıyorsunuz, neden kazanımları bir bir kaybediyoruz ? 

Bir çim ve ağaç görseli olabilir

Sözümüz "Ben yöneteceğim"deyip göreve talip olan , atanan ve seçilen herkese. Gelen misafirleriniz ; " Sizde deniz gibi baraj gölü var , Türkiyenin en büyük göllerinden biriymiş. Bizi götürsene " dediğinde nereye götürürsünüz ? Elden çıktı çıkacak , doğru dürüst işletilemeyen, bakımsız, jölelilerin mekanı haline gelmiş.

Bir ağaç ve yol görseli olabilir

ÇATAK'TA YASLICADAN FARKSIZ.

"Çatak" a mı götürürsünüz ? Götürün götürün , halini görürsünüz bari. Unutmadan , Yaylak'da pek Farklı değil. Belediyesi kapandığından beri çivi çakılmamış Köstebek yuvası yollarını görünce hak verirsiniz’’

Bir okyanus, plaj, doğa, sahil ve gökyüzü görseli olabilir

İLGİLİ HABER