Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sabah mesaisine park ve bahçelerde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek başladı. Başkan Özyavuz, ekiplere çalışmaların hız kazandırılması talimatını verirken, temasları sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçenin daha refah bir görünüme kavuşması adına park ve bahçe çalışmalarını önemsediklerini belirterek, özellikle yeşillendirme adına çalışmalara ağırlık verdiklerini ve kısa sürede tamamlamayı hedefleri çalışmalar sonrasında ilçenin daha yeşil bir görünüme kavuşacağını aktardı.

Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; "Sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyor, sorun ve talepleri birinci ağızdan dinleyerek çözüm yolunda adımlar atıyoruz. Bugün de mesaimize park ve bahçelerde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek başladık. Kısa sürede tamamlanmasını arzuladığımız çalışmalar ardından ilçemiz daha yeşil bir görünüme kavuşacak. Vatandaşlarımızın refahını artıracak, sıcak yaz günlerinde serin vakitler geçirebilecekleri alanlar oluşturmak için yeşillendirme çalışmalarını oldukça önemsiyoruz. Gelecek nesillere daha yeşil bir Harran bırakabilmek adına çabalıyor, bu yolda çözümler üretiyoruz." Dedi.

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özyavuz, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Kendilerine iletilen taleplerin çözümü için ilgili birimleri talimatlandıran Başkan Özyavuz, dün olduğu gibi bugün de yarın da var güçleriyle Harran'a ve ilçe halkına hizmet için seferber olduklarını belirtti.