İzmir’de yaşayan Şanlıurfalı iş adamı Bengi Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bengi, borçları nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şanlıurfaspor ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamasında ‘’Bu cenaze yerde kalmasın. Hep birlikte, el ele kaldıralım’’ dedi. Şanlıurfaspor’un kentin 50 yıllık markası olduğuna işaret eden Bengi, sporun, şehirlerin gelişmesi, kalkınması ve ekonomik yönden güçlenmesi noktasında çok önemli rol oynadığını söyledi.

Tüm kesimlerin Şanlıurfaspor’a destek vermesi gerektiğini de belirten Bengi ‘’Buradan tüm hemşehrilerime sesleniyorum; Bu cenaze yerde kalmasın. Şanlıurfaspor’umuz zor günler geçiriyor. Kim bu takımı bu hale getirdiyse tarih ondan hesabını soracaktır. Şanlıurfaspor’un sırtından reklam yapanları, rant elde edenleri, takımı şahsi menfaatleri için kullananların tarih affetmeyecektir. Şanlıurfaspor, bu kentin 50 yıllık marka değeridir. Biz Şanlıurfalı iş adamları olarak takımımıza destek vermeye hazırız. Yeter ki Şanlıurfaspor’umuz kapanmasın. Yeter ki takımımız yeniden şahlanışa geçsin. Burada tüm hemşehrilerimize görev düşüyor. Tüm mülki idari amirlerimize görev düşüyor’’ dedi.

MEDYAURFA.COM