Oduncu Et & Mangal Restoran, Şanlıurfaspor’u Zonguldak Kömürspor deplasmanı öncesinde konuk etti.

Şanlıurfasporlu futbolcular ve yöneticileri Oduncu & Et Mangal restorandaki akşam yemeğinde buluştu.

TFF 2. Ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Zongundak Kömürspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, Oduncu Et & Mangal restoranda moral yemeği yedi. Yemeğe; Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Giray Küçük ve Basın Sözcüsü Murat Şahin’de katıldı.

Şanlıurfaspor’u akşam yemeğinde ağırlayan Oduncu Et & Mangal İşletmecileri Münire Meral ve Mustafa Meral, takıma Zonguldak Kömürspor deplasmanında başarı diledi. Münire Meral yaptığı açıklama da ‘’Şanlıurfaspor’umuzu ağırlamaktan mutluluk duyduk. Şanlıurfaspor, şehrimizin markasıdır. Bu markaya sahip çıkmak, desteklemek hepimizin görevidir. Şanlıurfaspor’un her zaman yanında ve destekçisiyiz’’ dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim ise Oduncu Et & Mangal işletmecileri Münire Meral ve Mustafa Meral’a takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yetim, Münire Meral’a Şanlıurfaspor forması hediye etti.

TRT Kürdi yayınlayacak.

Şanlıurfaspor’un Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacağı maç, TRT Kürdi ekranlarında yayınlanacak. Şanlıurfaspor taraftları, deplasmanda oynayacakları takımlarını Karaelmas Stadı’nda Cumartesi günü 15.00’da TRT Kürdi’de canlı olarak izleyecek.

MEDYAURFA.COM