Geçen sezon Antalyaspor'un PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmasında baş rolü oynayan ve yeni sezon öncesi PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un başına geçen Engin Korukır, Kocaeli Gazetesine iddialı açıklamalar yaptı. Korukır

Geçen sezon Antalyaspor'un PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmasında baş rolü oynayan ve yeni sezon öncesi PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un başına geçen Engin Korukır, Kocaeli Gazetesine iddialı açıklamalar yaptı. Korukır "Şanlıurfaspor'u açık ara çıkaracağım. Yanıma kimse yaklaşamayacak." dedi.

BİZE GÜVENSİNLER GERİSİNE KARIŞMASINLAR

Kocaelispor da olmak üzere ülkenin bir çok ünlü takımının başarısı için ter döken deneyimli teknik direktör Engin Korukır, bu sezon Şanlıurfaspor ile şampiyonluk yaşayacağına çok inanıyor. Kurt hoca, gazetemize verdiği demeçte son derece iddialı açıklamalar yaptı. Ekibi ve futbolcuları ile birlikte çok sıkı çalıştıklarını, futbolcularının da özverili bir şekilde forma mücadelesi verdiğini belirten Korukır, Şanlıurfalı taraftarlardan kendilerine güvenmelerini istedi.

ŞANLIURFALILAR FUTBOLU SEVİYOR

Ekibinde İzmitli teknik adamlar Yaşar Kıyar ve Kaleci Antrenörü Nihat Köksal'ın da yer aldığı Korukır, Şanlıurfa halkının futbolu sevdiğini belirtti ve "Geçen sezon Kocaelispor'un kardeş takımı Antalyaspor Süper Lig'e çıktı. Belki de bu şampiyonluktan ötürü en mutlu olan kişi benimdir. Sağ olsun Yusuf Şimşek kardeşim de yaptığı açıklamada bize de teşekkür etti. Bu sezon Şanlıurfaspor'un başarısı için ter dökeceğim. Bu kent futbolu seviyor. Çok iyi bir stadımız var. Oyuncu grubumuz da çok iyi. Bu takım ile ligi sallamamız içten bile değil." dedi.

BU GÜÇ BİZDE VAR

Açık ara şampiyon olacağını vurgulayan Korukır "Bu sezon kurduğum takımla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sağ olsun yönetimimiz bir dediğimizi iki etmiyor. İyi bir kadro kurduk ve oyuncularımız ile birlikte şampiyonluk heyecanına girdik. Rakiplerimiz ne kadar güçlü olursa olsun, bu sezon açık ara takımı şampiyon yapacağıma inanıyorum. Bu güç ve potansiyel hem takımımızda hem de Şanlıurfa halkında mevcut." şeklinde konuştu. Korukır konuşmasının ardından takımı ile birlikte antrenmana çıktı.