Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Nihat Çakır, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Nevzat Palalı ve Hüseyin Leblebicioğlu ile birlikte Ankara Şanlıurfa Vakfı’nı ziyaret ettiler.

ŞANVAK’ı ziyaretlerinde Şanlıurfaspor’a destek isteyen Kulüp Başkanı Nihat Çakır, Alataş’a görevinde başarı diledi.

ŞANVAK Başkanı Alataş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da ‘’Sayın Başkan sevgili Nihat kardeşim öncelikle bu zor dönemde Şanlıurfaspor başkanlığını üstlenerek elinizi taşın altına koyduğumuz için sizi ve yönetiminizdeki arkadaşlarınızı kutluyorum. Şanlıurfaspor tüm Urfalıların sevdasıdır. Bugünkü durum maalesef hepimizi oldukça üzmektedir. Urfa olarak biz buralarda değil kesinlikle Süper Lig'de olmalıydık, ancak bazı talihsizlikler den dolayı şimdilik bu durumdayız.Ben eminim ki sizler Urfa'daki tüm yerel yöneticilerimizin, milletvekillerimizin ve hemşerilerimizin desteğiyle çokkısa sürede Şanlıurfasporu layık olduğu yere taşıyacaksınız. Buna inanıyor ve temenni ediyorum’’ dedi.

Şanlıurfalı hemşehrilerine de seslenen Alataş ‘’Tüm hemşerilerimize buradan seslenmek istiyorum. Değerli hemşerilerim; Şanlıurfaspor hepimizin. Bugün yönetimde olan arkadaşlarımız büyük bir samimiyet, ciddiyet ve amatör ruhla Şanlıurfasporu layık olduğu yere taşıma çabasındalar. Lütfen onlara inanalım, güvenelim ve destek olalım. Onların başarısı hepimizin başarısı olacaktır. Biz Vakıf olarak Şanlıurfasporun yöneticilerine her zaman destek olacağımızı belirterek başta Sayın Nihat Çakır olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarına başarılar diliyoruz’’ dedi.