AK Parti Akçakale İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Tankuç, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ, yönetim kurulu üyeleri ile Harran Üniversitesi Akçakale Meslek Yüksek Okulu ÜNİAK'lı öğrenciler Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret ederek bir süre 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunarak ilçenin durum değerlendirmesini yaptılar.  

Harran Üniversitesi Akçakale Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı üniversite öğrencileri adına bir teşekkür plaketi takdim ettiler. 

AK Kadroların her kademesini önemsiyoruz diyen Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan konuşmasına şöyle devam etti; Bu gün bizleri ziyarete gelen Akçakale AK Parti Kadın Kolları Başkanım ve Gençlik Kolları Başkanımın yanı sıra Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere 24 Haziranda çok önemli bir seçime gidiyoruz Türkiye olarak, bu süreçte bizlerde AK Belediyeler olarak teşkilatımızla uyum içinde çalışıp tıpkı 16 Nisanda ki Anayasa Değişikliği Referandum seçim sonucu gibi bir sonuç alarak yine Türkiye genelinde dereceye girmek istiyoruz. Akçakale olarak bizler teşkilatı ile belediyesi ile yaşlısı genci ile kadını erkeği ile seçime hazırız. Allah bizleri muvaffak etsin diyorum. Bizleri ziyaret eden kadın kolları başkanım, gençlik kolları başkanım ve üniversiteli genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Ziyaret AK Parti Akçakale İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Tankuç, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Harran Üniversitesi Akçakale Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ile günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.