Bozova Kadın Kollarına ziyaret

Beraberinde Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara ve Kadın Kolları Üyelerini ziyaret ettiklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, Kadın Kolları üyeleriyle seçim çalışmaları konusunda sohbet ettiklerini ve çalmadık kapı bırakmaları önerisinde bulunarak fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Seçim Bürosunda vatandaşlarla sohbet

Bozova Kaymakamı / Belediye Başkan. Vekili Zekeriya Göker’i de ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi aldıklarını belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Ecz. Süleyman Deveci, Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Bozova Seçim Bürosunda bir araya gelerek oradaki vatandaşlarla sohbet ettiklerini belirtti.

Gönül belediyeciliği için destek istediler

Daha sonra Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Abdulkadir Karacabey ve Hasan Suyun, Haşimiye Meydanında esnaflarımızı ziyaret edip, gönül belediyeciliği için destek istediler.

Şanlıurfa’nın sorunları hakkında istişare ettik

Memleket işi, gönül işi diyerek AK Partiye ve AK Parti adaylarına destek arayışlarını sürdürdüklerini belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Her ziyaretimizde vatandaşlarımıza 31 Mart yerel seçimlerinin önemini, ülkemiz üzerinde dönen olayları anlatıyoruz. Varsa sorunları ve taleplerini dinliyoruz. Yapılması gerekenleri not alıyoruz ve elimizden gelen desteği esirgemiyoruz. Şimdi de tevazu, samimiyet, gayret ile Haşimiye Meydanında esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret edip gönül belediyeciliği için destek istedik. Daha sonra da Şanlıurfa Kent Konseyini ziyaret ederek Başkan Erkan Sözen ve arkadaşları ile bilgi alış verişinde bulunduk. Şanlıurfa’nın sorunları hakkında istişare ederek, yapacağımız hizmetleri anlattık” dedi.

Başkan Yıldız’dan emeği geçenlere teşekkür

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, yerel seçimler için memleketleri Şanlıurfa’ya gelerek AK Parti ve AK Parti Belediye Başkan adaylarına destek arayışlarını sürdüren Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve Şanlıurfa Milletvekillerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.