Akçakale Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ayhan’ın bu gün ki misafirleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Tankuç ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın konukları olan AK Kadınlar, yarım saat süren görüşmede Akçakale ile 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili istişarelerde bulundular.

AK Parti Akçakale Kadın Kolları İlçe Başkanı Hacer Tankuç Yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz günden bu yana belediye başkanımız bizlere her platformda yardımcı oldu ve AK Kadınların sesinin ilçede yükselmesine ve duyulmasına sebep oldu. Yaptığımız tüm görüşmelerde kendiside AK Kadınların yapacağı her çalışma ve oluşuma destek vereceği gibi değerli eşleri Ayşenur Ayhan hanım efendide bizlerin yanında oldu ve olacak. 24 Haziranda yapılacak genel seçimlerde başkanımız ve değerli eşlerinin de desteğiyle çok güzel sonuçlar alacağımızı ümit ediyorum. Bizleri kabul etiği için belediye başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." Dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Akçakale AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Hacer Tankuç  ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, "Kutlu Dava" yolunda ilerleyen AK Kadınların her zaman yanlarında olduğunu belirterek hatıra fotoğrafı çektirdiler.