AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak'ın büyük girişimleri sonucu binlerce kişi AK Parti'ye katılım sağladı. Katılım programına Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı da katıldı.

‘Büyük Bir Zafer Elde Edeceğiz’

Katılımlar ile beraber 31 Mart’ta büyük bir zafer elde edeceklerini belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Bizleri siyasetin dışında olmasını hedefleyenler, sizlerin akın akın böyle aramıza katılarak davamıza sahip çıkması, bizlerle birlikte omuz omuza bu davanın gelişimine ve ülkemizin kaderine katkı koyma iradesini ortaya koymasıyla inşallah emellerine ulaşamayacaklar. Katılımlar gruplar halinde devam ediyor ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, milletin geleceği için ortaya koyduğu emek noktasında, bizler de Allah’ın izniyle dimdik Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında duruyoruz. Sandıklarda da bunu herkese göstereceğiz" dedi.

‘AK Parti’nin Amblemi de Belli, İsmi de Belli, Adayı da Belli’

Yağan yağmuru rahmet diye kucaklayan Ceylanpınar halkının, AK aday Abdullah Aksak’ı da kucakladığını belirten Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı “Türk Kürt Arap kardeştir. Hiç kimse aramıza nifak sokamaz. AK Parti’nin amblemi de belli, ismi de belli, adayı da belli” diye konuştu.

Ömeryan Aşireti mensubu Fatih Özbek “Bu kutlu davada arkadaşlarımızı yalnız bırakamazdık. Bu yolda sokak sokak, kapı kapı gezeceğimize söz veriyoruz” dedi.

Hilvanlılar grubu temsilcisi Hidayet Dik ise” Yaklaşık 10 yıl boyunca durmadan bu davaya hizmet ettik. Bugün tekrar bu davada hizmet yarışında yollarımızın kesişmesinden mutluluk duyuyorum. Hep beraber diri olacağız ve 31 Mart gecesi zafer şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.