24 Haziran seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Ayhan, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Ayhan  ile Akçakale'ye bağlı Kayalık,Pınarcık,Alıncık,Cevher,Akyıldız ve Ekinyazı kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. İstişarelerde bulundu.

Başkan Ayhan seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada;24 Haziran devletimizin ve milletimizin tarihinde büyük dönüm noktası olacağını ifade ederek sözlerine söyle devam etti.Akçakale'nin her noktasında seferberlik halinde çalışmalarını sürdürdüklerini “Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman en büyük desteği veren Akçakale'miz 24 Haziran’da da mesajını net şekilde verecektir. 24 Haziran devletimizin ve milletimizin tarihinde çok büyük bir dönüm noktası olacaktır. 2002’den sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her alanda devrim gerçekleştiren ülkemiz, 24 Haziran’dan sonra çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında başkan Ayhan'a AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Ayhan,Ak Parti ilçe Başkan Yardımcısı Abit İpek ve Öncül Kırsal Mahalle Muhtarı Ali kurt Eşlik etti.