AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Urfalı kadınları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı büyük Şanlıurfa mitingine ve ardından düzenlenecek olan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe davet etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Demet Saatçi Güven ‘’Tüm Şanlıurfalı kadınlarımızı Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 14.00’da Abide toplama merkezi yanında katılacağı büyük Şanlıurfa mitingine ve ardından da Kapalı Spor Salonunda saat 15.30’daki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğimize davet ediyorum.’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyareti öncesinde değerlendirmede de bulunan Güven ‘’31 Mart yerel seçimleri öncesinde kadınlarımızla birlikte kapı kapı geziyoruz. Gönül belediyeciliğini anlatıyoruz. AK Parti’mizin yaptığı hizmetleri, kadınlarımıza sağladığı pozitif ayrımcılıkları tüm halkımızla paylaşıyoruz. Yarın seçim sürecimizin en önemli günü. Şanlıurfa sevdalısı liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı memleketimizde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’ya verdiği önemi bir kez daha göstererek kentimizde 3 farklı programa katılacak. Tüm hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımızın  programlarına davet ediyorum’’ dedi.

MEDYAURFA.COM