‘’Vatandaşlarımızın sorunlarını ilgili birimlere aktardık’’

Kentte devam eden proje ve çalışmalarla ilgili de basını bilgilendiren Yıldız ‘’Vatandaşlarımızın tüm taleplerini ilgili birimlere aktardık. Çözümleri için gerekli talimatları verdik’’ dedi.

Resim

‘’Ahde vefayı ihmal etmedik’’

Teşkilat üyeleriyle birlikte yıl boyunca vatandaşları evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinlediklerini de bildiren Yıldız ‘’Ahde vefa ziyaretlerimizi de ihmal etmedik. Teşkilatımıza değer katmış tüm bileşenleri ziyaret ettik. Ankara’da Şanlıurfa’mızın sorunları ve talepleri için Cumhurbaşkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Bakanlarımızla istişarelerde bulunduk’’ dedi.

‘’Gençliğe ve kadınlarımıza önem verdik’’

AK Parti olarak Şanlıurfa’da gençliğe ve kadınlara da önem verdiklerini anlatan Yıldız ‘’Gençlerimiz kolları teşkilatlarımız başta futbol turnuvası ve kampüste hoş geldin gibi birim çalışmalarını yaptı. Gençliğe ve kadınlarımıza önem veriyoruz. Sürekli kendileriyle iç içeyiz. Kadın Kolları belirli zaman aralıklarıyla ev ziyaretleri gerçekleştirip, kadınlarımızın talep ve sorunlarını dinliyorlar’’ dedi.

Resim

‘’Vatandaşımızın derdiyle dertlendik’’

Teşkilat olarak ilçelerdeki koordinasyonu da sağladıklarını bildiren Yıldız ‘’Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik, sevinçlerine de ortak olduk. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte kentimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlamak adına yoğun çaba sarf ettik. Bundan sonra da daha fazla gayret göstereceğiz’’ dedi.

Toplantıya Başkan Yıldız’ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Tanıtım ve Medye Başkanı İbrahim Halil Eşiyok ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk’ta katıldı.