AK Başkan Yıldız, amaçlarının 31 Mart seçim zaferimizi Şanlıurfa genelinde yaşayabilmek için teşkilattaki her ferdin rehavete kapılmamasını ve üzerine düşeni yapmasını hatırlatmak olduğunu söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz

Seçim sürecinde hiçbir teşkilat mensubunun rehavete kapılmadan çalışmalarını titizlikle sürdürmeleri gerektiğini hatırlatmak maksadıyla ziyaretler yaptığını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Siverek İlçe Başkanımız Nedim Lale ve İlçe Teşkilâtımızı ziyaret ettik. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra Hilvan ilçemize geçerek, Hilvan İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ve İlçe Yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ve Belediye Başkan adayımız olan AK adayımız olan mevcut Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ile fikir alışverişinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

Destek ve dua talebinde bulunuyoruz

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından il genelinde çalışmalara başladıklarını belirterek, “Hemen hemen bütün ilçelerimizi AK Parti MKYK üyemiz Vildan Polat, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek, esnaf ziyaretleri de yapıp, 31 Mart seçimleri için ilçe sakinlerinden destek ve dua talebinde bulunduk. İlçe Başkan adaylarımızın da belirlenmesinin ve Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Beyefendinin katılımıyla Şanlıurfa’mızda tanıtımlarının yapılmasının ardından o adaylarımızla da ilçelerinde destek arayışlarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz” diye konuştu.

Yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız

AK Başkan Yıldız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Seçim manifestosuna uyularak, 31 Mart seçimleri sürecinde vatandaşlarımızın her bir ferdine ulaşıp kendilerini ifade etmeleri gerektiğini hatırlattıklarını, seçim gecesi zaferini milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacaklarını söyledi.