AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ramazan ayını vatandaşlarla iç içe geçiriyor. Sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, sorunların çözümü için yoğun çaba sarf ederken, partisinin kapısını ise vatandaşlara sonuna kadar açık tutuyor.

Gençlerin sahur sofrasına konuk oldu.

Başkan Yıldız, Ramazan ayında da yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Geçtiğimiz Üniversiteli gençlerin sahur davetini geri çevirmeyen Başkan Yıldız, öğrencilerle buluştu. AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ile birlikte, ÜNİAK Başkanı öğrenci Taha Bayar’ın evine konuk olan Yıldız, gençlerle sahur yaptı.

Şehit ailesiyle buluştu.

Başkan Yıldız, daha sonra Şanlıurfalı kahraman şehit Sedat Sağır’ın ailesini ziyaret etti. 2016 yılında Mardin’in Nüsaybin ilçesindeki terör operasyonunda şehit düşen uzman onbaşı Sedat Sağır’ın ailesini Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile ziyaret eden Yıldız, şehidin ailesiyle sohbet etti.

Yaralı tarım işçilerine şifa diledi.

Başkan Yıldız, geçtiğimiz günlerde güvenlik güçlerince yanlışlıkla açılan ateş sonucu yaralanan tarım işçilerini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Ankara temasları sürüyor.

Başkan Yıldız’ın sorunların çözümü için gerçekleştirdiği Ankara temasları da sürüyor. Kentte çözülemeyen sorunları Ankara’da ilgili bakanlıklara taşıyan Yıldız’ın çabası takdir topluyor.