AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk’un da katıldığı iftar yemeğinde, kentte görev yapan gazetecilerle buluştu.

Başkan Yıldız, gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde açıklamalarda bulundu ve sorulara yanıt verdi.

O iddialara yanıt verdi.

Bir süre önce bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan ‘’Şanlıurfa teşkilatı görevden alınacak’’ iddialarına da yanıt veren Başkan Yıldız ‘’Siyaset yaptığınız zaman kimse beni eleştirmesin derseniz, evinizde oturmanız, bu işi yapmamanız lazım. Siyasetin içerisinde olduğunuz zaman her türlü algıya, iftiraya, karalamaya hazır olmalısınız. Çok zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık. 13 ilçenin 12’sini halkımızın desteğiyle kazandık. Ortada böyle bir başarı tablosu varken, Sayın Cumhurbaşkanımız bizi iki kez kabül edip tebrik etmişken, bu tür iddialar neden çıkar bilemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Kızılcahamam kampında çok net bir şekilde ifade etti ‘’Başarısız teşkilatlarda revizyona gidilecek’’ Cumhurbaşkanımızın bu kelimesini alıp bizimle ilgili algı yapmaya çalıştılar. AK Parti’mizin bir sloganı var; Onlar konuşur AK Parti yapar. Bizde diyoruz ki onlar konuşur biz işimize bakarız ’’ dedi.

Beyaz masalarda önemli değişim.

Yıldız açıklamasında, Şanlıurfa için yapılacak olan projelerin ve sorunların yakın takipçisi olduklarını belirtti. Belediyelerin beyaz masalarının işleyişi ile ilgili de önemli bir bilgi veren Yıldız ‘’Vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Daha önceleri vatandaşlarımız bir belediyenin beyaz masasını arayıp, bir sorununu aktardığı zaman ‘’Sorunun yaşandığı bölge bizim görev alanımızda değil, büyükşehirin, ya da ilçe belediyesinin sorumluluğunda’’ yanıtını alıyorlardı. Bu artık geride kaldı. Vatandaşlarımız beyaz masayı aradığı zaman ilgili kişi ilgili belediyenin ilgililerine sorunu bildirmek zorunda’’ dedi.

MEDYAURFA.COM