31 Mart yerel seçimlerine artık sayılı günler kala temposunu daha da artıran AK Başkan Adayı Kuş, gündüz mahalle mahalle geziyor, ziyaret ettiği STK’larda ise kanaat önderleriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Kuş bu tempoya rağmen akşamları ise ev ev dolaşarak seçmenlerine projelerini aktarıyor.

KUŞ EYYÜBİYELİ KADINLARLA BULUŞTU

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, İlçe Başkanı Mehmet Moğol ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ile birlikte Hayati Harrani Mahallesinde Fatma Dağ’ın düzenlediği toplantıda kadınlarla buluştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güven ile birlikte kadınlara hitap eden Kuş, böylesi görkemli bir toplantıyı düzenleyen Fatma Dağ ve ailesine teşekkür etti. Hayati Harran’daki toplantıdan sonra Anadolu Araplar Derneğini ziyaret eden AK Başkan Adayı Kuş,  Ruha Mahallesinde Bozkurt ailesinin düzenlediği toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

KARAKEÇİLİ AİLESİNDEN BAŞKAN ADAYI KUŞ’A TAM DESTEK

Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Abdulkadir Karakeçili, AK Başkan Adayı Kuş’a destek vermek amacıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda Karakeçili aşiretinin önde gelen kanaat önderleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Kuş onların dilek ve önerilerini dinledi.

Daha önce başka partilere oy verdiğini ifade eden vatandaşın “Seni biz Allah için seviyoruz. Bundan sonra benim oyum sana ve Adalet ve Kalkınma Partisinedir” sözüne teşekkür eden Kuş toplantıyı düzenleyen Karakeçili aşiretinin önde gelen ismi Abdulkadir Karakeçili’ye minnettarlık duyduğunu söyledi. 

KARAKEÇİLİ EYYÜBİYE’DE AK PARTİ REKORA KOŞUYOR

Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Abdulkadir Karakeçili ise toplantıya teşriflerinden dolayı Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Belediye Başkan Adayı Kuş ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile akrabalarına teşekkür eden Karakeçili 31 Mart yerel seçimlerinde ilçeden rekor oy beklediklerini kaydetti.

KUŞ: SEÇİLDİĞİMİZDE BELEDİYE’NİN KAPILARI HALKIMIZA AÇIK OLACAKTIR

Son olarak Muradiye Mahallesinde Sağır ailesinin düzenlediği 4. toplantıya katılarak 31 Mart yerel seçimleri öncesinde destek arayışında olduklarını belirten AK Başkan Adayı Kuş, “ Bir gecede 4 ayrı toplantı yaptık. Bizleri bağrına basan tüm Eyyübiyelilere teşekkür ediyorum. 1 Nisan’da seçildiğimiz takdirde belediyemizin kapıları tüm halkımıza açık olacaktır” dedi.