AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Beyazgül, basın mensuplarıyla Cumhuriyet Parkı Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Beyazgül, toplantı da sulama yatırımlarının temelini atmak için Şanlıurfa’ya gelecek olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Orman ve Su İşleri Başkanı Veysel Eroğlu’nun programlarını açıkladı.

Başkan Beyazgül, iki bakanın Şanlıurfa’ya 1 milyar 250 milyonluk yatırım için geleceklerini belirtti. Şanlıurfa’nın bu tür yatırımları fazlasıyla hak ettiğini de belirten Beyazgül ‘’Bu tür yatırımların geri dönüşleri çok yüksek. İki bakanımızın Şanlıurfa programı Valilik ziyaretiyle başlayacak. İki bakanımız Büyükşehir Belediyemizi ve İl Başkanlığımızı ziyaret edecekler. Ardından Arkeoloji Müzesi önünde 6 bini aşkın vatandaşımızla iftar açacaklar. Hemşehrilerimizi bu iftar yemeğimize ve temel atma programımıza davet ediyorum. Aynı zamanda yine bu program kapsamında Viranşehir’de sinevizyon ile temel atma törenini Şanlıurfa’dan gerçekleştireceğiz. Viranşehir’deki temel atma töreninde yine vatandaşlarımıza iftar yemeği ikramımız olacak’’ dedi.

Başkan Beyazgül’den sonra konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, Salı günü çok önemli yatırımların temellerinin atılacağını bildirdi. AK Parti döneminde sulama projelerinin çok hızlı bir şekilde vuku bulduğunu belirten Çiftçi ‘’Şanlıurfa’mız için hem istihdam hem de sulanabilir tarım arazilerinin değerlendirilmesi açısında bu projeler önem arz etmekte. Gerek teşkilatlarımızla gerek Belediye Başkanlarımızla birlikte Salı günü misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız’’ dedi.

Toplantı da; Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Mithat Şengöz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Faruk Bayuk, Bahattin Yıldız, Mehmet Ali Kurt, BELTUR Genel Müdürü Levent Kama, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanlığından Uğur Er’de hazır bulundu.

Valiliğimizin 17’sinde bir programı var. Davet edildi. Gelişi ile ilgili netlik yok. Tarih olarak bir netlik yok. Cumhurbaşkanımızın gelme konusu bayramdan hemen sonra ya da öncesinde olacak.

MEDYAURFA.COM/NEDİM ATİLLA

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı

Beyazgül Basın Toplantısı