Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gelen AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kentte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Diyarbakır’dan Havayolu ile Şanlıurfa’ya gelen Yıldırım’ın kentteki ilk durağı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı oldu. Burada İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı ziyaret eden Yıldırım, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçerek Zeynel Abidin Beyazgül’e yeni görevinde başarı diledi. Cuma namazını Balıklıgöl/Dergah Cami de kılan Yıldırım, namaz çıkışı Halilurrahman gölündeki balıklara yem attı, vatandaşlarla sohbet etti. Yıldırım, daha sonra Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, geçtiğimiz günlerde Halfeti ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru için Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na taziye dileklerini bildirdi. Yıldırım daha sonra Kastamonu iline hareket etti.

Beyazgül’e başarı diledi, Yıldız’a teşekkür etti.

Şanlıurfa’dan mutlu ayrıldığı görülen Binali Yıldırım, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yeni görevinde başarı diledi. Yıldırım, Beyazgül’ü ziyaretiyle ilgili ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde dostlarımızla bayramlaşıp Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e yeni görevinde başarı diledik. AK Belediyeciliğin öne çıktığı her güzel şehir gibi inanıyorum ki Şanlıurfa’mız da güzel hizmetlere mazhar olacak’’ dedi. 

Yine sosyal medya hesabından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanıyla ilgili de paylaşımda bulunan Yıldırım ‘’Şanlıurfa’nın misafirperverliğini bizlere fazlasıyla hissettiren başta il başkanımız Bahattin Yıldız’a ve AK Parti Şanlıurfa teşkilatımıza teşekkür ederim. Türkiye’nin neresinde olursak olalım biz kocaman bir aileyiz. Uzun ince bu yılda AK teşkilatlarımızla biriz, beraberiz’’ dedi.

İLGİLİ HABERLER...

DİĞER İLGİLİ HABERLER...