Ziyarette konuşan Başkan Beyazgül, şu ana kadar ziyaret ettikleri STK’lardan hep güzel sözler duyduklarını ve kararlarının EVET olacağını duymalarının da kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Beraberinde AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Büyükfırat, Faruk Bayuk ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kitap Vakfını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, bir süre karşılıklı fikir alış verişinde bulunduktan sonra, “Kitap Vakfının ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yine ben buraya gelirken çok mutlu bir şekilde geldim. Kitap kısmı kalpte öyle bir güzellik, muhabbet oluşturuyor. Buradaki arkadaşlarımızın da bu vasıflara, bu özelliğe uygun olduğunu görmekten ayrıca mutlu oldum. Çok güzel bir seviyede sohbet, muhabbet oldu. Ben bütün Yönetim kurulunu tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kitap Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İbrahim Balıkçı ise, Vakıflarıyla ilgili tanıtıcı bilgiler verdikten sonra, “AK Parti İl Başkan ve Yönetim Kurulunun bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanıma çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ve bir an önce memleketin bu musibetlerden, belalardan kurtulmasını, düze çıkmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.