Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ankara’da Şanlıurfa’nın sorunları için temaslarda bulunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, göreve başlamasından 1 hafta sonra Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümü için soluğu Ankara’da aldı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte Ankara’da Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümü için temaslarda bulunan Beyazgül ve Yıldız’ın ilk durağı Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Milletvekillerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bakan Turan’a Şanlıurfa’nın Ulaşım Sorunları ileten Beyazgül ve Yıldız, önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantının ana gündem maddelerini Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı ve Evren Sanayi Çevre yolu oldu. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, konu ile ilgili yaptığı açıklama da Çevik Kuvvet köprülü kavşağı ve evren sanayi çevre yolunun yapımlarının hız kazanacağını söyledi.