23 Haziran’da yeniden seçime gidecek olan İstanbul’da, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Kırmızı’nın organizesiyle  Şanlıurfalı iş adamlarıyla buluştu.

Şanlıurfalı iş adamları katıldı.

Tuzla Ayyıldız Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun, Kağıthane eski Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Urfalı iş adamları Ethem Yasak, Ahmet İpar, Nabi Kırmızı, Mehmet Çavuş, Hıdır Tepret, Ahmet Bingöl’ün yanı sıra 25’i aşkın iş adamı, Şanlıurfalı Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları katıldı.

Tek tek söz aldılar.

Şanlıurfalı iş adamlarının tek tek söz aldığı toplantı da konuşan Binali Yıldırım ‘’Şanlıurfa samimiyettir. Şanlıurfa hoşgörü şehridir. Şanlıurfa Güneydoğu ve Türkiye’nin sigortasıdır’’ dedi.

Şanlıurfalı iş adamları çağrılarını yineledi.

Bir süre önce ‘’Şanlıurfa’nın İstanbul’da lobisi yok. Partiler hemşehrilerimize çeşitli yerlerde görev vermeliler’’ şeklinde Şanlıurfalı iş adamlarıyla birlikte açıklama yapan Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun, toplantı da bu çağrısını yineledi.

Temsil sözü verdi.

Bu çağrının üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ‘’Şanlıurfalılara temsil sözü veriyorum’’ dedi.

Öte yandan Şanlıurfa’nın İstanbul’da temsil gücünün olmadığını MEDYAURFA.COM’da dile getirmişti.

İLGİLİ HABERLER...