Belediye Başkan adaylığının açıklandığı günden bu yana ilçede sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Mahmut Mirkelam, içten ve dıştan yapılan siyasi algı operasyonlarına rağmen mütevazi ve samimi tavırlarıyla ilçedeki vatandaşların gönlünde taht kurdu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti’den Birecik Belediye Başkan adayı gösterilen Mahmut Mirkelam, teşkilatla birlikte gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını tam hız sürdürüyor.

Birecik’te kurduğu istihdam alanlarıyla yüzlerce vatandaşa iş imkanı sağlayan Mahmut Mirkelam, seçim çalışmalarında AK Parti’nin ilçeye kazandırdığı hizmetleri anlatıyor.

Belediye Başkanı seçilmesi halinde gönül belediyeciliği kapsamında ayrım yapmadan tüm vatandaşların hizmetinde olacağını ifade eden Mirkelam, toplumun her kesimiyle temas kuruyor.

İlçede esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Mirkelam, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanında oluyor.

Sivil toplum kuruluşlarıyla da görüşme halinde olan Mirkelam, ilçede yapacakları projelerin işleyişi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyor.