Dur durak bilmeyen ve kırsal-ilçe merkezi ayrımı yapmaksızın seçim çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ilçede ayak basmadık yer bırakmadı. Kırsal ve ilçe merkezinde sürekli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Menderes Atilla, yapılacak 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi.

BAŞKAN ATİLLA SAYESİNDE ONLARCA AİLE AK PARTİ'YE KATILDI

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ilçe merkezi ve kırsalda yürüttüğü çalışmalar sayesinde Ceylanpınar'da Ak Parti gücüne güç kattı. Başkan Atilla ve İlçe Başkanı Halid Şimşek'in girişimleri sonucunda Ceylanpınar'da onlarca köklü aşiret ve aile HDP'den ayrılarak Ak Parti saflarına geçti ve yapılacak 24 Haziran'da Ak Parti'yi destekleme kararı aldı. Aile ve aşiretlerin yanı sıra daha önceden HDP'de meclis üyeliği, başkan yardımcılığı, aday adaylığı yapmış kişilerde Ak Parti saflarına katıldı.

"AK DAVA 24 HAZİRAN'DA YENİDEN CEYLANPINAR'DA ŞAHLANACAK"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti'nin Ceylanpınar'da rekorlara imza atacağına dikkat çekti. Atilla, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum mitinginde seçim startını vermesiyle beraber biz de çalışmalara başladık. İlçe başkanımız, milletvekili adaylarımız, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve partililerimiz ile beraber Ceylanpınar'da basılmadık yer, girilmedik ev ve sıkmadık el bırakmadık. Gece gündüz demeden hak ve batılın savaşında hakkın davası olan Ak Parti'yi ve seçimin önemini vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Bunun yanında onlarca aile de ikili girişimlerimiz sonucunda HDP'den ayrılarak Ak Parti saflarına geçtiler. Allah'ın izniyle Ak dava 24 Haziran'da yeniden Ceylanpınar'da şahlanacak" dedi.